15. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi: Ehitushangete vaidluste arengud

Ehitusuudised.ee kutsub 29.11 ehitushangetega kokkupuutunud ettevõtjaid ja tellijaid ehitusklubisse, kus räägime sellest, millised on viimase aja arengud ja trendid ehitushangete vaidluses.

Aeg: 29.11, kell 13.00 – 15.00

Koht: Tornimäe 5

Mis toimub? Ehitusklubi: Ehitushangete vaidluste arengud

Klubi hind registreerimisel kuni 28. novembrini 59.- eurot (+km) või kuni kohtade täitumiseni. (Osalejate arv on piiratud)

Ehitusklubisse on võimalik registreerida e-posti aadressil [email protected] või telefonil 667 0234.

Kes esineb?

Vandeadvokaat Marko Mehilane, advokaadibüroo Entsik & Partnerid partner, on spetsialiseerunud eelkõige ehitusvaldkonna ettevõte nõustamisele. Markol on aastatepikkune ja ulatuslik kogemustepagas riigihankevaidlustes nii pakkuja kui hankija poolel.

Rahvusvaheline õigusturu väljaanne Who´sWhoLegal on Markot korduvalt ära märkinud ühe juhtiva hankejuristina Eestis. Marko  annab samuti riigihanke eriainet Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas.

Millest räägitakse?

Vaatame, millised on viimase aja olulisemad VAKO ja kohtulahendid riigihankevaidlustes?

Millised on arengud ja trendid ehitushangete vaidlustes ?Kas saab edukalt vaidlustada ehitajale ebamõistlikke hankelepingu tingimusi?

Ehitusklubi päevakava: 

Kell 12.45 - 13.00 kogunemine aadressil Tornimäe 5

Kell 13.00 - 13.10 Ehitusklubi avasõnad                                 Sulev Senkel Ehitusuudised.ee projektijuhtKell 13.10 - 14.00 Millised on viimase aja olulisemad VAKO ja kohtulahendid                                   riigihankevaidlustes?                                 Arengud ja trendid ehitushangete vaidlustes                                 Marko Mehilane Entsik & Partnerid partner ja vandeadvokaatKell 14.00 - 14.15 PausKell 14.15 - 14.50 Millal on mõistlik vaidlustada ebamõistlikke hankelepingu                                 tingimusi?                                 Marko Mehilane Entsik & Partnerid partner ja vandeadvokaatKell 14.50 - 15.00 Ehitusklubi kokkuvõte

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785