Autor: Fredy-Edwin Esse • 15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhjamaade ehitussektor kutsub investeerima.

Ülejäänud Euroopaga võrreldes endiselt väga heal järjel olevad Põhjamaad pakuvad ehitajatele kindlat turgu, kus tööd on piisavalt.

Sellises olukorras on heade dividendimaksjatena tuntud ehitus?rmad atraktiivne investeering, kelle aktsiatele näevad analüütikud korralikku tõusu.

Olgu kohe alguses öeldud, et Eesti investori huvides oleme kaasanud nimistusse ka kaks Eesti börsi?rmat – Nordeconi ja Merko Ehituse. Lisaks on paljud välismaised ehitus?rmad tegevad ka Eestis ning nende nimi peaks suurele hulgale eestlastele kindlasti tuttav olema.

Põhjamaistele ehitus?rmadele paistab olukord praegu igal juhul soodne. Euroconstructi suvise prognoosi kohaselt kasvavad ehitusmahud kõigis lähiriikides, kus ?rmad tegevad on. Ainsatena ei näita positiivset ehitusmahtude kasvu 2013. aastal Soome, Eesti ja Poola. 2014. aastal oodatakse positiivset ehitusmahtude kasvu kõigis lähiriikides peale Baltimaade.

Kellel on parimad väljavaated, saad teada lugedes põhjalikumalt 15. oktoobri Äripäeva paber- või digilehest.

Autor: Fredy Edwin Esse

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785