26. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: ABB pani Jüris nurgakivi

ABB ehitab Jüris uut tootmis- ja büroohoonet, mille kogupind on 14 000 m².

Uue hoone projekteeris WSP Talone OÜ ning ehitab AS YIT Ehitus. 13-14 miljonit eurot valmiv hoone  valmib järgmise aasta kevadeks.

 

Vihma vastu relvastunud osalejad lahkumas. Jussi Onoper konsultatsioonifirmast TJO Konsultatsioonid, ABB tegevuste tõhustamise juht Balti riikides Christen Puust ja tegevusvaldkonna personalijuht Kadri Kruusaauk.
Foto: Erik Prozes
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785