16. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas Baltimaade parima tellisobjekti konkurss

Kolmandat aastat järjest toimub parima tellisest ehitatud objekti konkurss, mille eestvedajaks on AS Wienerberger. Baltimaade konkursi võitjal on võimalus võita nominatsioon ka rahvusvahelisel konkursil.

Konkursi eesmärgiks on leida ja tõsta esile ehitisi, mille puhul on keraamiliste telliste, katusetelliste, kärgplokkide ja klinkersillutustelliste kasutamine toimunud parimal võimalikul viisil nii arhitektuurses, tehnilises kui ka ehituslikus mõttes. Võistlusele esitatavad ehitised peavad demonstreerima keraamika kasutusvõimalusi ehituses.

Auhinnad vastavate kategooriate parimate projektide vahel jagunevad järgmiselt:

• Fassaaditellised ja seinaplokid: Elamud (ühepere elamu, ridaelamu, korruselamu);• Fassaaditellised ja seinaplokid: Mitte-elamud (büroohoone, ärihoone, tööstushoone, kirik,kool, haigla, raamatukogu, muuseum ja muud ühiskondlikud hooned);• Katusetellised: Eluhooned ja muud hooned;• Sillutustellised: Väljakud, platsid, teed ja aiad. Iga kategooria võitja preemiaks on 2000 Eurot.

Täpsem informatsioon AS Wienerbergeri kodulehelt www.wienerberger.ee

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785