16. mai 2012
Jaga lugu:

Algas Baltimaade parima tellisobjekti konkurss

Kolmandat aastat järjest toimub parima tellisest ehitatud objekti konkurss, mille eestvedajaks on AS Wienerberger. Baltimaade konkursi võitjal on võimalus võita nominatsioon ka rahvusvahelisel konkursil.

Konkursi eesmärgiks on leida ja tõsta esile ehitisi, mille puhul on keraamiliste telliste, katusetelliste, kärgplokkide ja klinkersillutustelliste kasutamine toimunud parimal võimalikul viisil nii arhitektuurses, tehnilises kui ka ehituslikus mõttes. Võistlusele esitatavad ehitised peavad demonstreerima keraamika kasutusvõimalusi ehituses.

Auhinnad vastavate kategooriate parimate projektide vahel jagunevad järgmiselt:

• Fassaaditellised ja seinaplokid: Elamud (ühepere elamu, ridaelamu, korruselamu);• Fassaaditellised ja seinaplokid: Mitte-elamud (büroohoone, ärihoone, tööstushoone, kirik,kool, haigla, raamatukogu, muuseum ja muud ühiskondlikud hooned);• Katusetellised: Eluhooned ja muud hooned;• Sillutustellised: Väljakud, platsid, teed ja aiad. Iga kategooria võitja preemiaks on 2000 Eurot.

Täpsem informatsioon AS Wienerbergeri kodulehelt www.wienerberger.ee

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee