9. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RE/MAX laieneb Eestis agressiivselt

Värskelt kinnisvarafirmade võrgu RE/MAX regioonifrantsiisi omandanud Selestre OÜ omanik ja juhatuse liige Aivar Vilbo sõnul plaanib büroo Eestis jõuliselt laieneda ning lähiaastail kontorite võrgustikku kahekordistada.

Detsembri lõpus allkirjastatud lepinguga omandas Selestre OÜ (RE/MAX Estonia) õiguse opereerida tänavu jaanuarist Eestis RE/MAX regioonifrantsiisi.

Selestre OÜ juhatuse liikme Aivar Vilbo sõnul on Eesti kinnisvaraturg taastumas madalaseisust ning hetkel on hea võimalus laienemiseks. "Oleme meelestatud positiivselt ning ootame tulevikus tehinguaktiivsuse kasvu. Meie eesmärk on tugevdada RE/MAX brändi Eestis läbi uute kontorifrantsiiside müügi. Lähiaastate perspektiiv on agressiivselt laieneda 5-6 kontoriga Eesti suurimates linnades," ütles Vilbo.

Selestre OÜ omanikeks on Heiti Karafin, Ruth Tõniste ja Aivar Vilbo, kellel on pikaaegne töökogemus nii era- kui ka ärikinnisvaras.

PMSCS Regional Franchise Services GmbH (RE/MAX Europe), UAB “Baltic Franchises“ (RE/MAX Baltics) ja Selestre OÜ (RE/MAX Estonia) vahel sõlmitud lepingu kohaselt on RE/MAX Estonial ainuõigus arendada Eestis kontorivõrgustikku ning toetada koolitustegevusega olemasolevate kontorite tegevust.

Eestis tegutseb hetkel frantsiisi alusel kolm RE/MAX  kontorit: RE/MAX Professionals, RE/MAX Central ja RE/MAX Alpha.

RE/MAX on rahvusvaheline frantsiisil põhinev kinnisvaravõrgustik, mis tegutseb 84 riigis ning kuhu kuulub 88 000 maaklerit üle maailma. Euroopas on RE/MAX esindatud 33-s riigis 1500 kontoriga ning seal töötab 11 000 maaklerit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785