17. oktoober 2011

Eesti-Läti piiril avati 3 miljoni euroga valminud teelõigud

Täna avati Eesti-Läti piiril Lilli, Ruijena ja Valmiera vahelisel teelõigul kahe riigi piiriülese koostöö raames ehitatud maanteelõigud, mille ehitus läks maksma 2 989 786 eurot.

85% sellest summast tuli Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist.

Eesti poolel rekonstrueeriti Karksi-Nuia, Lilli ja Eesti piiri vahelisel trassil 14 km jagu kruusateed, millele ehitati tolmuvaba kergkate. Läti poolel rekonstrueeriti Valmiera, Ruijena ja Eesti piiri vahelisel lõigul 14,2 km maanteed, millest 6,4 kilomeetril tehti asfalttee taastusremont ja 7,8 kilomeetril pandi ehitati kruusateele tolmuvaba kergkate.

Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi raames uuendati Karksi-Nuia ja Valmiera vahelisel maanteed ühtekokku 28 km ulatuses. Töid teostas rahvusvahelise vähempakkumise võitnud konsortsium, kuhu kuuluvad OÜ Valga Teed, OÜ Rapla Teed, OÜ Põlva Teed ja OÜ Kolm Teed.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688