28. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja kavandab Kuressaare veerde ärihooneid

Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluv kinnisvarafirma Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS esitas sel nädalal Kaarma vallavalitsusele taotluse detailplaneeringu algatamiseks, et rajada Kuressaare linna serval asuvasse Sikassaarde kinnistule ärihooned.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS-i juhatuse liige Peeter Kütt ütles Saarte Häälele, et hetkel ei soovi ta teemat veel lähemalt lahata, kuna kõnealune detailplaneering on siiski alles algatamisjärgus. “Plaanidest on veel vara rääkida. Planeerimise käigus tehakse kindlaks, milline on avalik huvi ja millised kinnistu parimad kasutusvõimalused," rääkis ta. "Meil endil on arusaam loomulikult olemas ja huvi on meil samuti, mistõttu oleme oma avalduses välja toonud, mida me sooviksime seal teha, aga need kõik on hetkel veel tööversioonid,” rõhutas Kütt.

Vallale saadetud taotluses märkis Peeter Kütt, et kõnealuselt kinnistult mahasõidu osas on teemat maanteeameti Lääne regiooni Kuressaare osakonna spetsialistidega juba arutatud. Vastavalt läbirääkimiste tulemusele on koostatud ka eskiislahendus, mille alusel on Klotoid OÜ taotlenud maanteeametilt tehnilised tingimused kavandatava mahasõidu planeerimiseks.

Tallinna Kaubamaja omandas Kaarma vallas Sikassaare külas Tammemetsa kinnistu 2002. aasta detsembris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785