1. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikalevenivad teetööd Kohtla-Järvel viivad firmadelt kliente

Mitmel pool Kohtla-Järvel on juba aprillikuust olnud keeruline pääseda erafirmade ruumidesse, sest ehituse tõttu lõhutud sissepääsuteid ja -treppe pole taastatud.

Ettevõtjate sõnul peletab see nende kliente ja kahjustavad seega põhjendamatult nende ärihuve, kirjutab Põhjarannik. Keskallee 9. majas asuva ateljee omaniku sõnul on nad korduvalt tulemusteta linnavalitsuse poole pöördunud. Aselinnapea Viktoria Tsventarnaja lubas aga, et tehnilised probleemid lahendatakse ja sissepääsud tehakse korda kahe nädala jooksul.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785