26. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn müüs 8 miljoni eest väärtuslikku vara

Tallinna Linnavaraamet leidis enampakkumiste tulemusena ostjad vanalinna serval esinduslikus hoones asuvatele mitteeluruumidele.

Ostja leidnud objektide müügihindade kogusummaks kujunes veidi üle kaheksa miljoni krooni. Kokku on linnavaraamet sel aastal müünud vara 147,8 miljoni väärtuses.

Müürivahe tn 28 / Pärnu mnt 6 hoones asuva 22 m² suuruse mitteeluruumi hinnaks kujunes  605 000 krooni ning samas hoones asuvate ühtse müügiobjektina enampakkumisel olnud mitteeluruumide, mille üldpind kokku 62,9 m², hinnaks 1 677 000 krooni. Neist esimesele müügiobjektile tegi parima pakkumise eraisik ning teisele AS Vimodi.

Seekord enampakkumisel olnud objektidest kalleima - ühtse müügiobjektina enampakkumisel olnud kolm F. R. Kreutzwaldi tn 8 / Raua tn 14 hoones asuvat mitteeluruumi korteriomandit üldpinnaga 201,2 m² - omandab hinnaga 2,75 miljonit krooni OÜ Kaubakeskus.

Hariduse tn 11 hoones asuva mitteeluruumi üldpinnaga 39 m² ostab 570 111 krooniga OÜ Starstone.

Kalamajas Tööstuse 43 hoones asuva korteriomandi, mille reaalosaks oleva mitteeluruumi üldpind  on 167,3 m², omandab 781 000 krooniga Capital Kinnisvara OÜ.

Ostja leidsid ka mitmed äärelinnas asuvad tagasihoidlikud korteriomandid – kaks eluruumi Põhja-Tallinnas asuvast Kopliranna tn 16 hoonest, kolm mitteeluruumi Haabersti linnaosas Paldiski mnt 227 hoonest ning veel kolm Põhja-Tallinnas asuvat mitteeluruumi.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785