15. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wolf Group hõivab Lõuna-Ameerika turge

Krimelte ettevõtteid koondav Wolf Group, kes alustab peatselt ehituskeemia eksporti Lõuna-Ameerika turgudele, käive kasvas 30%. 

Tänavu üle neljakümnesse riiki ehitusvahte ja vuugihermeetikuid eksportiva Wolf Groupi jooksva majandusaasta 9 kuu müügikäive moodustas 53 miljonit eurot, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes üle 30%. Kolme kvartali tulemusi mõjutasid eksporti soosiv majandusolukord välisturgudel ja pidev panustamine ettevõtte kasvule läbi uutesse riikidesse laienemise. 

Äsja ühe juhtiva Lõuna-Ameerika jaekaubandusfirmaga sõlmitud lepingu kohaselt alustab Wolf Group ehituskeemia eksporti Tšiili, Peruu, Argentiina ja Kolumbia turgudele.       

Wolf Groupi tegevdirektori Alar Salumi sõnul, kindlustas uuele kontinendile sisenemist edasimüüja poolt tellitud kvaliteedijuhtimissüsteemi audit, mille tulemused igati vastasid tellija normidele.

Põhjaliku auditi viis läbi rahvusvaheline auditeerimisettevõte ning see hõlmas kogu tootmisprotsessi alates materjalide saabumisest kuni kauba väljasaatmiseni,“ rääkis Salum Wolf Groupi ajaloos esmakordselt väliskliendi tellimusel läbi viidud auditist.

„Tšiili ehitusturg on väga vilgas. Tõusuteel on ka Peruu, Argentiina ja Kolumbia,“ rääkis äsja ekspordiportfelli lisandunud riikidest Salum ning lisas, et hermeetikute ja ehitusvahu kasutamise harjumused nendes riikides järjest arenevad.  Ühtlasi osaleb Wolf Group Tšiili  maavärinajärgses elamuehitusprogrammis, mille raames lähetati Tšiili esimene Tempsi fassaadisüsteemidel põhinev näidismaja.

Lisaks Wolf Group pidevalt laienevale ekspordigeograafiale ning järjest rohkem stabiliseeruvale majandusolukorrale sihtriikides on kolme kvartali majandustulemused positiivne peegeldus kriisi alguses tehtud olulistest otsustest ja investeeringutest tootmisse ning müügiorganisatsiooni arendamisse.

Eelmise aasta sügisel otsustas Krimelte viia kõik müügi- ja tootmisega tegelevad grupi ettevõtted Wolf Groupi alla. Wolf Group koondab kõiki Krimelte müügi- ja tootmisettevõtteid Eestis ning välismaal, samuti kaubamärke Penosil ja Tempsi.

Lisaks Eestis asuvale tehasele on Wolf Groupi kuuluval Krimeltel tootmine Venemaal ja Taanis. Wolf Groupi ekspordigeograafia hõlmab teiste seas selliseid riike nagu Venemaa, Ukraina, Kasahstan,  Jaapan ja Brasiilia. Käesoleval aastal on Wolf Groupi ekspordiportfelli lisandunud Uus-Meremaa, Iisrael, Küpros, Portugal ja Tšiili.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785