12. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brave Capital ostis Sütiste kaubanduskeskuse 28 miljoniga

Investeerimisfirma Brave Capital jätkab hoogsalt vara kokkuostu. Firma juhitav Wrangenshol OÜ ostis Tallinnas Mustamäel asuva Sütiste Centrum kaubanduskeskuse.

Brave Capital OÜ juhatuse liige ja partner Veljo Kuusk kommenteeris, et Sütiste Centrum on värskelt renoveeritud, stabiilsete rentnike ja väljakujunenud klientuuriga toimiv keskus. “Meie plaanid keskusega on pikajaalised, jätkame ja täiustame toimivat kontseptsiooni,” ütles Kuusk.

4176 ruutmeetrise netopinnaga Sütiste Centrum (Sütiste tee 30) asub ligi 3200 ruutmeetrisel krundil. Kahekorruselises hoones tegutseb üle 20 kaupmehe, sealhulgas ankurrentnikuna Säästumarketi toidupood.

Brave Capital omandas 27,8 miljoni kroonise alghinnaga avalikul enampakkumisel müüki pandud keskuse 10. novembril.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785