11. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gert Jostov: pakkujaid oli väga palju, hinnavahe kolmekordne

Lammutushanget tehes tabas Ülemiste City ja Technopolis Ülemiste juhatuse esimeest Gert Jostovi pakkumuste laviin, otsustamisel oli oluline pakkuja usaldusväärsus.

Ülemiste Citys lammutati oktoobris vana depoohoone, lammutamine kestis 2 nädalat. 

 „Võtsime pakkumised kolmelt firmalt, kellega oleme varem tööd teinud, aga kui ajalehes meie plaanidest uudis ilmus, sadas pakkumisi ikka väga palju sisse.  Näib, et lammutustööde tegijaid on turul palju, pakkujaid oli isegi Lõuna-Eestist ja Ida-Virumaalt  ning hinnakäärid olid suured. Vahe pakkumistes oli kolmekordne,“ rääkis Jostov.

Tööd tegi kiiresti ja professionaalselt ära Eldostar. Jostovi sõnul polnud hind ainukriteerium ning määravaimaks oli hoopis eelnev kogemus selle firmaga ning nende võime tähtaegselt töödega hakkama saada.

„Hindasime usaldusväärsust ja seda, et  lammutaja omab kõiki teadmisi, oskusi ja ressursse, et asjad ära utiliseerida. Pärast lammutamist on ju paljud asjad kasutatavad, tuleb purustada ja metalli kokkuostu viia. Täna vaevalt et lammutusettevõtjad midagi sorteerimata jätavad, kõik on ju raha,“ nentis ta.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785