5. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalli ehitushinna tõttu korraldab Jõelähtme vald uue hanke 

Jõelähtme vallavalitsus otsustas korraldada uue hanke Loo lasteaia juurdeehituseks, kuna ehitajate poolt pakutud hind oli liiga kõrge.

Jõelähtme vallavalitsus otsustas tagasi lükata riigihanke pakkumised objektile „Loo Lasteaia juurdeehituse 3. etapp“. Otsuse tingis asjaolu, et riigihankes osalenud pakkujate AS Remet, AS Merko Ehitus ja Skanska EMV AS pakkumuste maksumused ületasid olulisel määral hankelepingu eeldatavat maksumust. Ühtlasi otsustati valmistada ette uus riigihange, et leida nüüd juba valla reaalsetele võimalustele vastav pakkumine.

„Loo Lasteaia juurdeehituse lõpetamine on Jõelähtme vallavalitsuse kõige olulisem prioriteet 2010. aastal. Kahjuks ületasid pakkumised meie rahalisi võimalusi ning olime sunnitud pakkumised tagasi lükkama," nentis vallavanem Andrus Umboja.

"Hoolimata esialgsest tagasilöögist planeerime lasteaia ehituse lõpule viia, vaatame üle projekti mahud ja viime sisse muudatused, et lasteaia juurdeehitus valmis ehitada. Koheselt alustame juurdeehituse fassaadi viimistlemisega, anname parima, et ehituse valmimise tähtaeg oluliselt ei muutuks“, ütles Umboja.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785