Autor: Alyona Stadnik • 4. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterson: hind ehitamisel ajuvabalt madal

"Hindu on vaja tõsta!" vastas Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor Indrek Peterson Äripäeva päevaküsimusele: kas hinnatõus on ettevõtjale ainuke lahendus, et ellu jääda?

"Loomulikult. Praegusel hetkel on hind ehitamisel ajuvabalt madal, sest riigikogu on ainuke tellija. Edasi ehitada on lihtsalt võimatu. Hindu on vaja tõsta: ehitusmaterjalid kallinevad 25%, energia hind samamoodi jne. Mitte keegi ei ole süüdi selles, et elu kallineb ja me kõik juhtusime olema selles positsioonis," sõnas Peterson.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785