Autor: Anne Oja • 29. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aknatootja: pakkumisi küsitakse poole rohkem 

Pumeko ASi juhi Kazmar Länsi sõnul küsitakse suve viimastest kuudest alates umbes poole rohkem pakkumisi kui mullu.

“Tellimusi on ka tulnud. Praegu ei ole veel pidanud lisatööjõudu palkama, kuid ilmselt tuleb seda teha, kuna silmapiiril on mõned suured tellimused,” rääkis Läns.

Pumeko Lasita Akna ja suurte tootjate nagu Viking Windowsi ning Aru Grupiga ei konkureeri, kuna toodanguks on puidust koopiaaknad ning tehakse aknaid eritellimusel.

“Ei saa öelda, et oleksime hinna lasknud plastakna tasemele, sest siis poleks üldse mõtet teha, kuid oleme pidanud hinda kõvasti alla laskma ikkagi,” tunnistas Läns. Ta rääkis, et vahel on kliendid näidanud üllatavaid hinnapakkumisi: mitte küll Tallinnas, aga Põlva-, Võru- ja Saaremaal ning Haapsalu kandis.

“On tõesti selliseid, kus pakutakse uskumatut hinda. Enamasti valitakse siiski meid, sest oleme olemas ka homme, kui on vaja midagi lisaks tellida, aga on ka neid, kes võtavad odavaima pakkumise,” ütles Läns.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785