27. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSM Arendus plaanib Narva veekeskuse ehitust 

Maadevahetuse kohtuasja osalise Einar Vettuse firma tegi Narva linnavalitsusele ettepaneku ehitada veekeskus, bassein, rulapark ja hüpermarket tingimusel, et linn osaleb projektis.

TSM Arenduse juhatuse liige Einar Vettus on kindel, et maavahetuse kohtuasi, kus ta figureerib süüdistatavana, ei mõjuta Narva võimude otsust tema poolt välja pakutud projektis osalemise suhtes, vahendas ERR-i venekeelne keskportaal.

Narva linnavolikogu esimees Mihhail Stalnuhhin, kes osales firmaga peetud läbirääkimistel linna osalemise küsimuses, ütles, et varsti pole Eestis enam ühtegi ärimeest, kes poleks olnud uurimise all  ning tema sõnul usaldab linn mitte investorit, vaid notari juuresolekul allkirjastatud dokumente.

Stalnuhhin märkis, et Narva on huvitatud, et veekeskuse ehitus algaks juba lähiajal ning lähiajal vaadatakse läbi TSM Arenduse poolt tehtud hinnapakkumised. 

Vettuse sõnul valiti Narva välja seetõttu, et Eesti suuruselt kolmandas linnas seni ühtegi korralikku basseini ning Narva näol on tegemist Kirde-Eesti tulevase majanduskeskusega. Ehituse tähtaegadest ja finantseerimisest ei soostunud ta rääkima seni, kuni projekt ei ole saanud kooskõlastust.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785