20. juuli 2010

Ligi: ehitus taastub liialduste tõttu raskelt

Tänases Äripäeva online intervjuus tõdes rahandusminister Jürgen Ligi, et ehitus taastub raskelt, kuna enne mindi sel alal liiale.

Online intervjuus pöördus hr. ministri poole üks lugeja küsimusega:

"Tere HR. Jürgen Ligi! Kas euro tulek viib Eesti majanduse tõusule? Olen ise ehitusettevõtja ja suheldes teiste ehitusfirma juhtide ja kv arendajatega on jäänud mulle selline mulje, et kõigi arvates läheb Eesti majandus veel hullemini põhja kui see praegu on. On see võimalik?

Analüüsides turul toimuvat ja suheldes ise välisinvestoritega arendusprojektidele raha saamis eesmärgil on mul jäänud mulje, et investorid kardavad Eesti majandust veel rohkem kui krooni aeg. Miks see nii võibolla?"

"Kindlasti teeb euro seda suhtumist paremaks, aga ebakindlus kaob ja ideed settivad ikka pikkamööda. Ehitus taastub tõesti raskelt, sest hiljuti mindi sel alal liiale. Aga ta taastub ning üksiktegijail on võimalik üldisi trende ka ennetada. Majandus tervikuna juba taastub," kõlas Ligi vastus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688