13. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte esindab Eestit Euroopa ettevõtlusauhindade konkursil

2010. aasta üle-euroopalisel prestiižseimal ettevõtlusauhindade konkursil (European Business Awards) esindab Eesti riiki ehitusvahte ja vuugihermeetikuid eksportiv Wolf Groupi ettevõte Krimelte.

Krimelte osutus valituks tihedas konkurentsis ning on nüüd üks kümnest Eesti ettevõttest, kes hakkavad konkursi järgmises voorus võistlema ihaldatud Ruban d’Honneur tiitli eest teiste riikide organisatsioonidega. Eri kategooriate üle-euroopalised võitjad tehakse teatavaks 16. novembril Pariisis.

 „Viimase 4 aasta jooksul on konkursile kandideerinud organisatsioonide tase olnud uskumatult kõrge ning nad kõik tegutsevad suure kire ja pühendumusega. Aga vaid vähesed nendest saavad võimaluse esindada oma riiki ning võistelda teiste Euroopa organisatsoonidega, et neid valitaks Euroopa Liidu juhtivate ettevõtete hulka. Oma riigi esindajaks saamine on tõepoolest erakordne au ja kiitus. Ootame huviga, et näha Eestit juba järgmises voorus,“ rääkis auhinnakonkursi direktor Adrian Tripp.

European Business Awards konkurss, mis toimub edukalt juba neljandat korda, tunnustab Euroopa silmapaistvamaid ettevõtteid, kes on edukad ja  innovaatilised, saavutavad samas häid majandustulemusi, tegutsevad vastutustundlikult ning mõjutavad positiivselt organisatsiooni sotsiaalset keskkonda. Auväärse koosseisuga žürii soovis Eesti esindajaks leida organisatsiooni, kes on  ühtviisi edukas nii tootearenduses, üldises majandustegevuses kui ka jätkusuutliku arengu tagamises.

2009. aastal pälvisid Ruban d’Honneur tiitli 99 organisatsiooni, kelle käive kokku ületas 570 mld eurot ning kelle keskmine kasumi juurdekasv oli 56% aastas.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785