3. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi: W-kujuline turuareng pole välistatud

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep Soomani sõnul pole Eesti kinnisvaraturg W-kujulise arengu eest kaitstud, ent uus kollaps pole siiski tõenäoline.

"W-kujulise turuarengu eest me kaitstud pole, seda just seetõttu, et kinnisvarahinnad on sujuvalt hakanud juba praegu ülespoole liikuma, ehkki sisuliselt pole olukord majanduses märkimisväärselt paranenud," rääkis Sooman.

Tema hinnangul on euro-otsus turule palju positiivsust süstinud, ehkki otsest alust selleks veel pole. "Samas on suutnud tuhanded perekonnad taastada oma majandusliku stabiilsuse ning usaldus kinnisvaraturu ja majanduse vastu üldiselt kasvab iga kuuga. Uus kollaps on väga vähe tõenäoline, küll võivad hinnad pigem veel aastaks-kaheks nn paigale tammuma jääda," arutles Sooman.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785