3 juuni 2010

Pindi: W-kujuline turuareng pole välistatud

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep Soomani sõnul pole Eesti kinnisvaraturg W-kujulise arengu eest kaitstud, ent uus kollaps pole siiski tõenäoline.

"W-kujulise turuarengu eest me kaitstud pole, seda just seetõttu, et kinnisvarahinnad on sujuvalt hakanud juba praegu ülespoole liikuma, ehkki sisuliselt pole olukord majanduses märkimisväärselt paranenud," rääkis Sooman.

Tema hinnangul on euro-otsus turule palju positiivsust süstinud, ehkki otsest alust selleks veel pole. "Samas on suutnud tuhanded perekonnad taastada oma majandusliku stabiilsuse ning usaldus kinnisvaraturu ja majanduse vastu üldiselt kasvab iga kuuga. Uus kollaps on väga vähe tõenäoline, küll võivad hinnad pigem veel aastaks-kaheks nn paigale tammuma jääda," arutles Sooman.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785