12. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska: Koidula piiripunkti pakkumus oli väga julge

Skanska juhi Andres Aaviku sõnul oli hind, millega Koidula piiripunkti hange võideti, väga julge.

"Olime ka selles hankes ühed pakkujad. Tõtt öelda tundus meile hind, millega hange võideti, väga julge," rääkis Aavik. Ta pole kuulnud, et suurte projektidega oleks eelmisel aastal keegi kõvasti kasumit teeninud. "Need on võetud reeglina sellise arvestusega, et kõik läheb hästi. Elu on näidanud, et alati ei lähe," märkis ta.

Ligi 280 miljoni kroonise riigihanke ühispakkumusega võitnud Koidula piiripunkti ehitajad Nordecon Infra ja Teede REV-2 on raha pärast nii tülli läinud, et ees ootab kompromissitu kohtulahing.

Aaviku sõnul tuleb enne töö alustamist teha kontoris ära põhjalik eeltöö ja kõik kokku lepitud asjad paberile panna. "Kui üks mõtleb ühtmoodi ja teine teistmoodi, kui pole täpselt paika pandud töö piirid ega ära jagatud riskid, siis sealt need tülid tekivad. Nn mittejuhtiv partner peaks samuti oma positsiooni ära kindlustama," ütles ta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785