12. mai 2010

Skanska: Koidula piiripunkti pakkumus oli väga julge

Skanska juhi Andres Aaviku sõnul oli hind, millega Koidula piiripunkti hange võideti, väga julge.

"Olime ka selles hankes ühed pakkujad. Tõtt öelda tundus meile hind, millega hange võideti, väga julge," rääkis Aavik. Ta pole kuulnud, et suurte projektidega oleks eelmisel aastal keegi kõvasti kasumit teeninud. "Need on võetud reeglina sellise arvestusega, et kõik läheb hästi. Elu on näidanud, et alati ei lähe," märkis ta.

Ligi 280 miljoni kroonise riigihanke ühispakkumusega võitnud Koidula piiripunkti ehitajad Nordecon Infra ja Teede REV-2 on raha pärast nii tülli läinud, et ees ootab kompromissitu kohtulahing.

Aaviku sõnul tuleb enne töö alustamist teha kontoris ära põhjalik eeltöö ja kõik kokku lepitud asjad paberile panna. "Kui üks mõtleb ühtmoodi ja teine teistmoodi, kui pole täpselt paika pandud töö piirid ega ära jagatud riskid, siis sealt need tülid tekivad. Nn mittejuhtiv partner peaks samuti oma positsiooni ära kindlustama," ütles ta.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688