23. aprill 2010

Kaheksa parimat ehituspuuseppa saavad kutsetunnistused

Eile õhtul lõppenud ehituspuuseppade kutsevõistluse neli parimat võistkonda lõpetasid õigeaegselt bussiootepaviljonide katusekonstruktsiooni meisterdamise ning Ehitusettevõtjate Liit tegi ettepaneku anda neile kutsetunnistused.

Ehituspuuseppade kutsemeistrivõistlus toimus tänavu juba neljandat korda Haapsalu Kutsehariduskeskuses. Tänavu osales ehituspuuseppade võistlusel kokku kaheksa 2-liikmelist võistkonda erinevatest koolidest üle Eesti.

Võistluse käigus valmisid katusekonstruktsioonid Ridala ja Taebla valla uutele bussiootepaviljonidele. Esmaspäevast jätkavad tööd paviljonidega Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpilased ning jaanipäeva paiku peaksid esimesed ootepaviljonid teepervel seisma.

Esikoha võitis ehituspuuseppade kutsemeistrivõistlustel Kuressaare Ametikooli meeskond, koosseisus Kalmar Sepp ja Tarmo Paat; teise koha said Aare Kiin ja Kaarel Hallikas Tallinna Ehituskoolist; paremuselt kolmandad olid Rain Kimmel ja Rait Rannik Järvamaa Kutsehariduskeskusest. Eraldi kiideti neljanda koha saanud Tartu Kutsehariduskeskuse poisse Lauri Põderit ja Sander Soomet.

„Nad jõudsid kõige varem valmis, kuigi pidid vahepeal üsna palju ümber tegema,“ kommenteeris võistluse korraldaja, Haapsalu Kutsehariduskeskuse osakonnajuhataja Uve Uustalu.

Ehituspuuseppade kutsemeistrivõistluse korraldas SA Innove koostöös Haapsalu Kutsehariduskeskusega. Võistlust rahastasid Euroopa Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium. Lisaks toetasid võistlust Eesti Ehitusettevõtjate Liit ning Ridala ja Taebla vallad.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688