7. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare gümnaasiumi sihtasutus eiras riigihangete seadust

Kuressaare gümnaasiumi sihtasutusel tuleb riigihangete ametile selgitada, miks ei jälgitud Kuressaare gümnaasiumi võimla renoveerimisel riigihangete seaduse nõudeid, kirjutab Oma Saar.

“Järelevalvemenetlus on algatatud ettevõtluse arendamise sihtasutuse avalduse põhjal,” rääkis riigihangete ameti järelevalve talituse juhataja Aleksander Bakirov.

EAS kommunikatsioonikoordinaatori Piret Malvi sõnul leidis EAS siseauditi üksus hasartmängumaksust toetatavaid regionaalinvesteeringuid auditeerides, et Kuressaare gümnaasiumi võimla renoveerimise projekti juures ei ole gümnaasiumi sihtasutus järginud riigihangete seaduses toodud nõudeid.

“Seetõttu saatiski EAS riigihangete ametile avalduse järelevalvemenetluse algatamiseks,” lisas Malv.

KG sihtasutuse juhilt Toomas Takkiselt ei õnnestunud Oma Saarel eile kommentaari saada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785