Lepa Keskus valmistub Säästumarketi tulekuks

Pärnu kaubanduskeskus Lepa Keskus sõlmis pikaajalise üürilepingu RIMI Baltic AB-le kuuluva Kinnisvaravalduse AS-ga, mille tulemusel avatakse  mais 900 ruutmeetril laiuv Säästumarket.

Lepa Keskuse tegevjuhi Toomas Õuna sõnul on keskuses juba alanud ehitustööd, et ette valmistada Säästumarketi avamist lähima paari kuu jooksul.  „Lisaks pooleliolevale juurdeehitusele värskendame kogu keskuse ilmet ja korrastame parkla. Säästumarketi tulek on oluline tähis keskuse positsiooni arendamisel Pärnu kaubandusturul,“  ütles Õun.

Ehitus-ja renoveerimistöid teostab Eston Ehitus, kes võitis kuue pakkuja seas korraldatud konkursi. „Omanikud investeerivad keskusesse, et tuua majja lisaks olemasolevatele kvaliteetsele üürnikele täiendavalt uusi tegijad,“ sõnas Õun.

Lepa Keskuse suurimad üürnikud on hetkel Pharmac, Eesti Post, Fashionoutlet, Lihakarn, Bilaina, Natali, Susanna, Liiwi Kaubandus ja Mai Apteek.

Lepa Keskuse kinnistu omandas 2009. aasta lõpus EfTEN Kinnisvarafondi ja Silikaat Grupi omanduses olev investeerimisettevõte OÜ Aromare ühisettevõte Lepa Keskus OÜ. Pärnu Linnavalitsuse kõrval paiknevates hoonetes on koos poolelioleva laiendusega 5996 ruutmeetrit suletud netopinda.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed