19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon Infra teeb tänavu 80 mln eest teehooldetöid

Nordecon Infral on hetkel kokku täitmisel kolm riigimaanteede aastaringset hooldelepingut: Järva maakonnas (aastani 2015), Hiiu maakonnas (samuti aastani 2015) ning Harju maakonna Keila teemeistripiirkonnas (uus leping aastani 2018).

Rahaliselt mahult on suurim Järva maakonna riigimaanteede hooldeleping, millel on hooldatavaid kilomeetreid orienteeruvalt 900. Järgneb Harju maakonna Keila teemeistripiirkonna uus hooldeleping, millel on hooldatavaid kilomeetreid orienteeruvalt 700. Väikseim rahaline maht on teostada Hiiu maakonnas, millel on orienteeruvalt 470 km.

„Kokku meie 2010 aasta hooldetööde rahaline maht jääb 80 miljoni krooni kanti. Järgnevate aastate teehoolde maksumuse määramisel lähtutakse eelnenud aastal teostatud lepingulisest tavahooldetööde maksumustest ja säilitusremondi tööde ühikuhindadest, mida korrigeeritakse Statistikaameti ehitushinna koondindeksi muutusega,“ kommenteeris Nordecon Infra juhatuse esimees Erkki Suurorg.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785