19. jaanuar 2010
Jaga lugu:

Nordecon Infra teeb tänavu 80 mln eest teehooldetöid

Nordecon Infral on hetkel kokku täitmisel kolm riigimaanteede aastaringset hooldelepingut: Järva maakonnas (aastani 2015), Hiiu maakonnas (samuti aastani 2015) ning Harju maakonna Keila teemeistripiirkonnas (uus leping aastani 2018).

Rahaliselt mahult on suurim Järva maakonna riigimaanteede hooldeleping, millel on hooldatavaid kilomeetreid orienteeruvalt 900. Järgneb Harju maakonna Keila teemeistripiirkonna uus hooldeleping, millel on hooldatavaid kilomeetreid orienteeruvalt 700. Väikseim rahaline maht on teostada Hiiu maakonnas, millel on orienteeruvalt 470 km.

„Kokku meie 2010 aasta hooldetööde rahaline maht jääb 80 miljoni krooni kanti. Järgnevate aastate teehoolde maksumuse määramisel lähtutakse eelnenud aastal teostatud lepingulisest tavahooldetööde maksumustest ja säilitusremondi tööde ühikuhindadest, mida korrigeeritakse Statistikaameti ehitushinna koondindeksi muutusega,“ kommenteeris Nordecon Infra juhatuse esimees Erkki Suurorg.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee