24. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko esitas vastulause

Merko õigusvaldkonna juht Mihkel Mugur ütles, et vaidlustuskomisjon lükkas enamiku Nordeconi väidetest tagasi.

Tema sõnutsi kinnitas vaidlustuskomisjon jätkuvalt Merko õigust tugineda jagunemiseelsetele majandusnäitajatele.

„Vaidlustuskomisjon nõustus ainult vaidlustuse väitega, et kvalifitseerimisotsust ei olnud piisavalt põhjendatud. Merko Ehitus on seisukohal, et Maanteeamet saab täiendavate põhjenduste esitamisega vaidlustuskomisjoni nõude täita ja saavutada nii maksumaksjale soodsaima riigihanke tulemuse,“ teatas Mugur.

Eile teatas Nordecon, et Riigihangete Amet rahuldas Nordecon Infra vaidlustuse Loo-Maardu teelõigu ehituse riigihankes.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785