17. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

US Investi uueks juhatuse esimeheks sai Peeter Tohver

US Investi nõukogu valis 02.11.09 uueks juhatuse esimeheks Peeter Tohveri. Senine juhatuse esimees Tarmo Tomak jätkab ettevõtte juhatuse liikmena.

US Investi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles, et Peeter Tohveri tulek US Investi tugevdab märkimisväärselt ettevõtte juhtimismeeskonda. "Hr. Tohver omab pikaajalisi kogemusi suurte organisatsioonide juhtimisel, mis aitavad meil jätkata US Investi ettevõtete edukat arendamist erinevatel turgudel", lisas Sõõrumaa.

Peeter Tohver on varasemalt töötanud juhatuse esimehena turvakontsernis G4S Eesti ja jaekaubandusega tegelevas ettevõttes Tallinna Kaubamaja.

US Invest on ettevõtja Urmas Sõõrumaale kuuluv investeerimisfirma, kelle ettevõtted tegutsevad peamiselt Ida-Euroopa riikides. Grupi ettevõtted tegelevad kinnisvara arendamise ja haldamisega, energeetika, meditsiini, hariduse ning turvateenuste osutamisega. US Investi osalusega suurimad ettevõtted on ISS Haldus, Ben Energy, Rotermann Grupp, KMG Ehitus, Fort Group, Audentes ning Karell Arstikeskus. US Investiga seotud ettevõtete varade maht ulatub 2009. aastal üle 3 miljardi krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785