7. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reval Hotels Eesti piirkonnajuhina asub tööle Kaido Ojaperv

Seni Reval Hotel Olümpia hotellijuhina töötanud Kaido Ojaperv asub alates 14. septembrist tööle Reval Hotels hotelliketi Eesti piirkonnajuhi kohusetäitjana, asendades viis aastat selles ametis olnud Tiina Reijoneni.

Tiina Reijonen asub seoses elukohavahetusega tööle Soome juhtima Tahko-Chalet puhkekeskust.

Kaido Ojaperv on hotellinduses töötanud alates 1993 aastast ja alates jaanuarist 2009 juhtinud Reval Hotel Olümpiat. Hotellindus- ning turismindushariduse on ta omandanud Swiss Hotel Management School’is Caux’is Šveitsis ning läbi aastate end täiendanud Cornell University PDP’s. Ta on osalenud rahvusvahelistes hotelliprojektides Peterburis, Bükis, Varssavis ning Wroclawis.

Tiina Reijoneni sõnul olid tema Reval Hotelsi viis tööaastat täis erialaselt huvitavaid väljakutseid. Tema sõnul on teeninduskultuur Eestis noorem kui naabermaades, kuid see on viimaste aastatega kiirelt arenenud ja naabritele järgi jõudnud. Reval Hotelsi sihiks on hoida saavutatut ka edaspidi.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785