10. juuni 2009

Mapri Projekt hakkab silo- ja sõnnikuhoidlaid ehitama 

Betoonkonstruktsioonide ehitaja Mapri Projekt on võtnud uue suuna ning hakkab rajama põllumajandusehitisi.

Mapri Projekt OÜ juhatuse liikme Toomas Toompuu sõnul on Mapri Projekti toote- ja teenusteportfell aastatega vastavalt tellija nõudlusele muutunud. „Kinnisvarabuumi ajal projekteerisime ja rajasime peamiselt büroo- ja tootmishooneid ning korterelamuid. Täna on aga Mapri Projekti peamised objektid seotud teede- ja sildade ehituse ning suuremahuliste betoneerimistöödega," märkis Toompuu.

Sellel nädalavahetusel tutvustab ettevõte uusi tooteis AGRI 2009 messil.  „Pakume uudistoodetena monoliitbetoonist silohoidlaid ja ümarmahuteid, mida valmistame tellija soovile vastavas suuruses. Eesti põllumees on aastatega keskkonnateadlikumaks muutunud, mistõttu panustatakse ka aina enam kvaliteetsetesse silo- ja sõnnikuhoidlatesse, selgitas Mapri Projekt OÜ projektijuht Margus Väärsi.  

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688