Erki Nool ehitab Kristiine linnaosavalitsusele uue maja

Olümpiavõitja ning poliitik Erki Nool plaanib Tulika tänavale 12-korruselist büroohoonet, mille üheks rentnikuks loodab saada praegu seal asuva Kristiine linnaosavalitsus.

«Täitsa siiras soov on sinna kontorihoone ehitada,» ütleb sportlane www.e24.ee-le telefonis küsimusele, kas on plaanis maja ka reaalselt valmis ehitada või taotletakse detailplaneeringut niisama, igaks juhuks riiulile seisma.

Noole sõnul võiks maja valmis saada kahe aasta pärast, kindlasti mitte enne, kuid loodetavasti nii kiiresti kui võimalik. «Eks ehitushinnad on praegu soodsas, üheltpoolt. Teisalt ei taha pangad taolisi projekte eriti rahastada,» sõnab ta.

Kui palju ehitis maksma võib minna, ei tahtnud Nool spekuleerida ning märkis, et seda saaba vaadata alles siis, kui ehitama hakatakse. «Loodetavast on siis ka finantsolukord parem. Riigi finantsolukord,» lisas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed