3. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MAXIMA avab Eestis viiekümnenda kaupluse

MAXIMA Eesti OÜ avab 4. novembril  MAXIMA X kaupluse Tallinnas Mustamäel EKS Kaubamajas. Aadressil Mustamäe tee 12 avatav kauplus on  järjekorras juba viiekümnes MAXIMA Eestis.

MAXIMA Eesti OÜ  tegevdirektori Margus Pärna sõnul on üks suurimaid. Müügipind küünib 1060 ruutmeetrini ning ostjad saavad valida ligi 5000 erineva toote hulgast. Kaupluses saab tööd üle 30 inimese.

Balti riikide suurimal jaemüügiketil MAXIMA on tänase seisuga 430 kauplust. Neist 232 töötab Leedus, 125 Lätis, 50 Eestis ja 24 Bulgaarias. Kõikides riikides töötab kokku üle 25 000 töötaja. Balti riikides ja Bulgaarias kasvas MAXIMA Grupi kontserni esimese üheksa kuu käive tänavu võrreldes mulluse aastaga 29% protsenti, ulatudes 33,1 miljardi kroonini.  Eestis kasvas MAXIMA käive tänavu esimese üheksa kuuga 48 protsenti 3,13 miljardi kroonini. Tänavu plaanib Maxima avada veel ühe supermarketi Maxima XX Valgas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785