3. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talter: otsus Merko kohta oli ootuspärane

Talteri tegevjuht Sven Pertens ütles ehitusuudised.net -le, et riigihangete vaidluskomisjoni eilne otsus Merko kõrvale jätta, oli neile ootuspärane.

"Muidu me poleks läinud vaidlema, kui me poleks oma õiguses kindlad olnud," sõnas Pertens.

Pertens vastas täna ehitusuudised.net küsimusele - kuna sisuliselt on Merko puhul tegu ikkagi sama firmaga, siis kas selline kõrvalejätmine on õige? - et pole mõtet seaduse kohta selliseid tõlgendusi teha. "Seadus on seadus ning kui seda ei täidetaks, siis poleks sel ju mõtet," sõnas ta. Pertens märkis, et riigihangete puhul järgitakse alati väga täpselt reegleid.

Jutt käib 7,4 kilomeetri pikkuse Kukruse-Jõhvi teelõigu rekonstrueerimisest Ida-Virumaal, mille lubasid kõige odavamalt ühiselt ehitada Merko Ehitus ja Tallinna Teede AS - ligi 589 miljoni krooni eest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785