27. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maakler hoiatab koduvahetuse laenu eest

Uus Maa Kinnisvarabüroo maade ja majade osakonna maakler Claire Pullineni arvates ei ole praegu mõistlik kasutada koduvahetuse laenu, sest kinnisvara väärtus võib kiiresti kukkuda.

Kui eelmisel aastal oli Pullineni sõnul mõistlik kasutada koduvahetuslaenu varianti, siis nüüd ta seda ei soovitaks."Müüdava objekti väärtus võib ajas muutuda ebasobivas suunas üllatuslikult kiiresti," osutas maakler.

Tema praegune soovitus on kohe uue kodu otsimise alguses müüki panna ka oma senine elamine – kuna müügiperioodid on pikenenud ning tuleviku suundi on väga raske hetkel prognoosida.

Ta lisas veel, et kui finantsskeem sai läbi arutatud ainult ühe pangaga, siis sobiva maja või maatüki leidmise korral võib küsida laenupakkumist ikkagi mitme panga käest, et välja selgitada soodsaim ja sellega kaasnevad plussid ja miinused.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785