7. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa sisenes Itaalia turule

Uus Maa Kinnisvarabüroo hakkas veebruarist müüma kinnisvara Itaalias Calabria regioonis, mis on suhteliselt vähe avastatud ja eestlasele taskukohane.

„Itaalia sobib nii puhkusekoduks kui ka investeeringuks, kuna Calabria on regioon, mis on siiani veel suhteliselt avastamata ja pakub seetõttu taskukohast kinnisvara,” rääkis Uus Maa Kinnisvarabüroo välismaa kinnisvara projektijuht Marge Ambos.

„Kinnisvarahinnad Itaalias algavad75000 eurost ehk umbes 1,2 miljonist Eesti kroonist.

Atlas Internationali abiga on Uus Maal võimalus oma klientidele pakkuda kinnisvara Itaalia lõunapoolseimas regioonis, Calabrias, tuntud ka Itaalia „varba“ nime all.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on Atlas Internationali ametlik esindaja kõikides Balti riikides ning Bulgaarias.Atlas Internationali abiga müüb Uus Maa kinnisvara Hispaanias, Küprosel, Kreekas, Belizes, Türgis, Bulgaarias ja Itaalias.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785