16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hispaanias lammutatakse üle 30000 ebaseadusliku villa

Hispaania lõunarannikul Andaluusias alustati 30000 ebaseaduslikult rajatud villa lammutamist. Eesti Madridi saatkonna andmetel ühegi Eesti kodaniku kinnisvara nende hulgas ei ole.

Illegaalse majaehituse Hispaania rannaäärsele kaitsealale, umbes 770 kilomeetri pikkusel lõigul Vahemere ääres, on teinud võimalikuks korruptsioon ja uhkeldav kinnisvaraarendus, vahendas Postimees The Daily Telegraphi.

"Meie müüme maju probleemsest piirkonnast 500 kilomeetrit põhja pool Costa Blancas," ütles Sauteci-nimelise kinnisvaraettevõtte juhataja Harri Ummik ning lisas, et nemad teevad koostööd usaldusväärsete partneritega ja neid lammutused ei puuduta.

Kõige rohkem on lammutamisohus rannikupiirkondades Suurbritannia, Saksamaa ja Hollandi kodanike kinnisvara.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785