Kohtutäitur müüb eduka taani ettevõtja vanalinna kodu

Kohtutäitur on müüki pannud 170ruutmeetrise
korteri Tallinnas Laial tänaval, millega veel septembris uhkeldas end
seltskonnameedias ülieduka ärimehena esitlev taani ettevõtja Flemming Marksmann
Andersen.

Kohtutäitur Elin Vilippus arestis kuuetoalise muinasjutulise korteri, mida Anderseni elukaaslane sügiseses Kroonika Kodu-eris esitles. Novembri lõpus pandi korter müüki ulmelise hinnaga 12 miljonit krooni, nüüd on hind langenud kümnele miljonile kroonile, kirjutas postimees.ee.

Samuti on 1,7 miljoni krooniga müüki pandud Anderseni hektariline kinnistu koos suvemaja ja saunaga Otepääl.

Kunagi mitmekümne miljoni kroonise võlakoormaga pankrotistunud ASi Eesti Buss juhtinud taanlase kinnitusel on tema kinnisvara arestimine ja sundmüük seotud mullu ostetud osalusega Nutritech Baltics OÜs, kus pidi hakatama tootma spordijooke. Tallinnas Peterburi teel asuv spordijookide tehas seisab aga tänase päevani, selle ülalpidamine maksab kümneid tuhandeid kroone kuus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed