17. detsember 2007

Kohtutäitur müüb eduka taani ettevõtja vanalinna kodu

Kohtutäitur on müüki pannud 170ruutmeetrise korteri Tallinnas Laial tänaval, millega veel septembris uhkeldas end seltskonnameedias ülieduka ärimehena esitlev taani ettevõtja Flemming Marksmann Andersen.

Kohtutäitur Elin Vilippus arestis kuuetoalise muinasjutulise korteri, mida Anderseni elukaaslane sügiseses Kroonika Kodu-eris esitles. Novembri lõpus pandi korter müüki ulmelise hinnaga 12 miljonit krooni, nüüd on hind langenud kümnele miljonile kroonile, kirjutas postimees.ee.

Samuti on 1,7 miljoni krooniga müüki pandud Anderseni hektariline kinnistu koos suvemaja ja saunaga Otepääl.

Kunagi mitmekümne miljoni kroonise võlakoormaga pankrotistunud ASi Eesti Buss juhtinud taanlase kinnitusel on tema kinnisvara arestimine ja sundmüük seotud mullu ostetud osalusega Nutritech Baltics OÜs, kus pidi hakatama tootma spordijooke. Tallinnas Peterburi teel asuv spordijookide tehas seisab aga tänase päevani, selle ülalpidamine maksab kümneid tuhandeid kroone kuus.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688