17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtutäitur müüb eduka taani ettevõtja vanalinna kodu

Kohtutäitur on müüki pannud 170ruutmeetrise korteri Tallinnas Laial tänaval, millega veel septembris uhkeldas end seltskonnameedias ülieduka ärimehena esitlev taani ettevõtja Flemming Marksmann Andersen.

Kohtutäitur Elin Vilippus arestis kuuetoalise muinasjutulise korteri, mida Anderseni elukaaslane sügiseses Kroonika Kodu-eris esitles. Novembri lõpus pandi korter müüki ulmelise hinnaga 12 miljonit krooni, nüüd on hind langenud kümnele miljonile kroonile, kirjutas postimees.ee.

Samuti on 1,7 miljoni krooniga müüki pandud Anderseni hektariline kinnistu koos suvemaja ja saunaga Otepääl.

Kunagi mitmekümne miljoni kroonise võlakoormaga pankrotistunud ASi Eesti Buss juhtinud taanlase kinnitusel on tema kinnisvara arestimine ja sundmüük seotud mullu ostetud osalusega Nutritech Baltics OÜs, kus pidi hakatama tootma spordijooke. Tallinnas Peterburi teel asuv spordijookide tehas seisab aga tänase päevani, selle ülalpidamine maksab kümneid tuhandeid kroone kuus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785