8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Järvingu firma müüb korteritele optsioone

Süda Maja hakkab esimesena Eesti turul müüma korterioptsioone,optsiooniperiood on 3 aastat ning ning esialgu pakutakse optsioone Jõepargi elamu korteritele.

ASi Süda Maja suurim omanik on Andres Järving.

"Meie eesmärk on arendada uute toodetega kinnisvaraturgu ning pakkuda klientidele lisaks tavalisele ostu-müügi tehingule alternatiive eluaseme omandamiseks," ütles ASi Süda Maja juhataja Veiko Murruste. Ta lisas, et arenenud turgudel levinud korterioptsioon saab tõenäoliselt ka Eestis arvestatavaks võimaluseks uue eluaseme soetamisel.

"Korterioptsioon on suunatud inimestele, kes vajavad korterit, aga ei soovi seda koheselt välja osta. Optsioonileping võimaldab kliendil omandada korter varem fikseeritud hinnaga enda jaoks parimal ajal – kui klient on leidnud omale sobivaima finantseeringu ja on veendunud ostetava kauba kvaliteedis. Tagamaks ostetud korteri kvaliteeti, anname kogu optsiooniperioodiks ehitusgarantii,"märkis Murruste.

"Korteriturul esineb sageli olukordi, kus ostuotsus on tehtud emotsionaalselt ja kiirustades. Korteri ostuoptsioon annab kliendile võimaluse veenduda korteri asukoha, suuruse ja kvaliteedi vastavuses tema vajadustele ja soovidele," lisas ta ning märkis, et kui korter kliendile ei sobi, on tal võimalus optsioon vabalt võõrandada.

"Lepingu sissemakse on 10%, mille võib vajadusel asendada tagatisega. Kohe pärast optsioonilepingu sõlmimist võib klient oma uude koju sisse kolida. Kuni väljaostmiseni maksab klient korteri kasutamise eest üüri," sõnas Murruste.

"Korterioptsioonide toodet pakume praegu Jõepargi elamu korteritele, toote sobivuse korral edaspidi ka uute arenduste elamispindadele,“ ütles Veiko Murruste. 80 korteriga Jõepargi kortermaja asub Pirita jõeoru maastikukaitseala läheduses vaatega Pirita jõe orule ja Teletornile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785