10. september 2007

Hindrek Leppsalu: jääb vaid 10-15 kinnisvaraarendajat

CityPro tegevjuht Hindrek Leppsalu ütles Balti kinnisvarainvesteeringute foorumil, et turule jääb vaid 10-15 suuremat kinnisvaraarendajat.

„Kui eelmisel aastal rääkisime, et taksojuhid ja koduperenaised arendavad kinnisvara, siis seda enam ei ole. Pank vaatab väga hoolikalt, kellele laenu annab,“ ütles Leppsalu. „Järele jääb 10-15 suuremat kinnisvaraarendajat.“

Leppsalu sõnul signaliseerib pankadele ohtu see, kui korterelamud on projekteeritud algselt äri- või kaubanduspindu ette näinud kinnistule. Kuna elamuarendus oli kuum, ei pidanud väiksemad kinnisvaraarendajad oma ala spetsialistidega nõu, vaid püüdsid iga hinna eest kõikjale kortermaju või eramuid ehitada, oli koht selleks sobiv või mitte.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688