Hindrek Leppsalu: jääb vaid 10-15 kinnisvaraarendajat

CityPro tegevjuht Hindrek Leppsalu ütles
Balti kinnisvarainvesteeringute foorumil, et turule jääb vaid 10-15 suuremat
kinnisvaraarendajat.

„Kui eelmisel aastal rääkisime, et taksojuhid ja koduperenaised arendavad kinnisvara, siis seda enam ei ole. Pank vaatab väga hoolikalt, kellele laenu annab,“ ütles Leppsalu. „Järele jääb 10-15 suuremat kinnisvaraarendajat.“

Leppsalu sõnul signaliseerib pankadele ohtu see, kui korterelamud on projekteeritud algselt äri- või kaubanduspindu ette näinud kinnistule. Kuna elamuarendus oli kuum, ei pidanud väiksemad kinnisvaraarendajad oma ala spetsialistidega nõu, vaid püüdsid iga hinna eest kõikjale kortermaju või eramuid ehitada, oli koht selleks sobiv või mitte.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed