10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hindrek Leppsalu: jääb vaid 10-15 kinnisvaraarendajat

CityPro tegevjuht Hindrek Leppsalu ütles Balti kinnisvarainvesteeringute foorumil, et turule jääb vaid 10-15 suuremat kinnisvaraarendajat.

„Kui eelmisel aastal rääkisime, et taksojuhid ja koduperenaised arendavad kinnisvara, siis seda enam ei ole. Pank vaatab väga hoolikalt, kellele laenu annab,“ ütles Leppsalu. „Järele jääb 10-15 suuremat kinnisvaraarendajat.“

Leppsalu sõnul signaliseerib pankadele ohtu see, kui korterelamud on projekteeritud algselt äri- või kaubanduspindu ette näinud kinnistule. Kuna elamuarendus oli kuum, ei pidanud väiksemad kinnisvaraarendajad oma ala spetsialistidega nõu, vaid püüdsid iga hinna eest kõikjale kortermaju või eramuid ehitada, oli koht selleks sobiv või mitte.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785