Dracula loss on taas müügis

Kinnisvaraturule on lisandunud tõeliselt
luupainajalik kinnisvara - kurikuulsa vereimeja Dracula loss. Kas nendele 14.
sajandil türklaste vägede eest kaitset pakkuma pidanud müüridele ka ostja
leidub, on küsitav.

New Yorgis elav arhitekt ja lossi omanik, 69aastane ertshertsog Dominic Habsburg püüdis lossi 80 miljoni dollariga (930 miljonit krooni) mullu Rumeenia riigile maha müüa. Pakkumine lükati tagasi, sest hinda peeti liialt kõrgeks, kirjutas Eesti Päevaleht.

Lossi soovitakse nüüd müüa õigele ostjale kindlaksmääratud tingimustel, vahendab Washington Post. Kuigi müügihinda pole tegelikult siiani avaldatud, arvas Habsburgi esindava firma Baytree Capital peadirektor Michael Gardner, et see müüakse enam kui 135 miljoni dollari eest (1,5 miljardit krooni).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed