16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dracula loss on taas müügis

Kinnisvaraturule on lisandunud tõeliselt luupainajalik kinnisvara - kurikuulsa vereimeja Dracula loss. Kas nendele 14. sajandil türklaste vägede eest kaitset pakkuma pidanud müüridele ka ostja leidub, on küsitav.

New Yorgis elav arhitekt ja lossi omanik, 69aastane ertshertsog Dominic Habsburg püüdis lossi 80 miljoni dollariga (930 miljonit krooni) mullu Rumeenia riigile maha müüa. Pakkumine lükati tagasi, sest hinda peeti liialt kõrgeks, kirjutas Eesti Päevaleht.

Lossi soovitakse nüüd müüa õigele ostjale kindlaksmääratud tingimustel, vahendab Washington Post. Kuigi müügihinda pole tegelikult siiani avaldatud, arvas Habsburgi esindava firma Baytree Capital peadirektor Michael Gardner, et see müüakse enam kui 135 miljoni dollari eest (1,5 miljardit krooni).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785