Tallinna Kaubamaja sondeerib pinda Saaremaal

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS kavandab
lähitulevikus algatada Kaarma valla Sikassaare küla Tammemetsa kinnistu
detailplaneeringu, mis võib tähendada veel ühe kaubakeskuse lisandumist
Saaremaale, kirjutab Meie Maa.

“Täna me ei ole valmis kommenteerima võimalikke arenguid antud krundil täpsemalt, kuna hetkel ei ole kehtivat detailplaneeringut,” osutas Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS-i juhataja Peeter Kütt. “Teatavasti selguvad nii maa kasutusotstarve kui hoonestusmahud ja muud olulised asjaolud üldjuhul planeerimismenetluse käigus. Saame krundi edasistest arendusplaanidest anda täpsema ülevaate pärast detailplaneeringu kehtestamist. Praegu veel detailplaneeringut algatatud ei ole, aga kavatseme seda teha.”

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS omandas Kaarma vallas Sikassaare külas Tammemetsa kinnistu 2002. aasta detsembris.

Tallinna Kaubamaja AS kontserni kuuluvad Tallinna Kaubamaja, Tartu Kaubamaja, 21 kauplusega super- ja hüpermarketite kett AS A-Selver, Selver Latvia SIA, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, Kia Auto AS, TKM Latvia SIA ning AS Rävala Parkla.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed