6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja sondeerib pinda Saaremaal

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS kavandab lähitulevikus algatada Kaarma valla Sikassaare küla Tammemetsa kinnistu detailplaneeringu, mis võib tähendada veel ühe kaubakeskuse lisandumist Saaremaale, kirjutab Meie Maa.

“Täna me ei ole valmis kommenteerima võimalikke arenguid antud krundil täpsemalt, kuna hetkel ei ole kehtivat detailplaneeringut,” osutas Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS-i juhataja Peeter Kütt. “Teatavasti selguvad nii maa kasutusotstarve kui hoonestusmahud ja muud olulised asjaolud üldjuhul planeerimismenetluse käigus. Saame krundi edasistest arendusplaanidest anda täpsema ülevaate pärast detailplaneeringu kehtestamist. Praegu veel detailplaneeringut algatatud ei ole, aga kavatseme seda teha.”

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS omandas Kaarma vallas Sikassaare külas Tammemetsa kinnistu 2002. aasta detsembris.

Tallinna Kaubamaja AS kontserni kuuluvad Tallinna Kaubamaja, Tartu Kaubamaja, 21 kauplusega super- ja hüpermarketite kett AS A-Selver, Selver Latvia SIA, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, Kia Auto AS, TKM Latvia SIA ning AS Rävala Parkla.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785