28. juuni 2007
Jaga lugu:

Kuressaare arendajad üritavad kooskõlastustest pääseda

Kuressaare linnavalitsus on viimasel ajal saanud korduvalt vaideid, millega arendajad püüavad pääseda tülikast kooskõlastuste organiseerimisest.

Nii on linnavalitsuse poole pöördunud Tallinna tänava äärset platvormi arendada sooviv firma ning Tolli tn 25a kinnistul asuvasse hoonesse diskoteegi rajamisest huvitatud firma Arvente OÜ. Kumbki soovib kooskõlastuste mahtu vähendada, kirjutas Meie Maa.

Kuressaare linnavalitsus otsustas teisipäeval mitte rahuldada Tallinna 14a projekti osas esitatud vaiet. Linnavalitsuse kinnitatud projekteerimistingimuste kohaselt on igasugune projekteerimine ja ehitustegevus krundil võimalik üksnes kooskõlastatult kõigi Tallinna 14 omanikega, sh äripindade omanikega.

Seni on veel menetluses Arvente OÜ vaie. Linnavalitsuse kinnitatud Tolli 25a projekteerimistingimustes oli nõue, et projekt tuleb arendajal kooskõlastada läheduses asuva 26 kinnistu omanikega, keda on kokku üle 60. Linnavalitsus peatas vaidest lähtudes 12. juunil korralduse täitmise ja pikendas vaide läbivaatamise tähtaega juuli keskpaigani.

"...kuna nimetatud vaiet ja sellega seotud asjaolusid on vaja täiendavalt uurida ning seoses vajadusega leida võimalusi avalike ja erahuvide tasakaalustamiseks," põhjendas linnavalitsus.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee