21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

46 Arco Vara töötajat märkisid aktsiaid

Täna esimest päeva kauplemisel olevaid Arco Vara aktsiaid on kokku märkinud 46 Arco Vara töötajat.

Väärtpaberi keskregistri nimekirjast selgub, et eraisikuna on kõige rohkem aktsiaid Viljar Arakasel(387 500 aktsiat), järgnevad teenindusgrupi juht Ivar Siimar(187 000 aktsiat) ning arendusgrupi juht Veiko Pedosk(115 500 aktsiat).

Aktsiaid olid märkinud veel mitmed Arco Vara juhid, nagu Arco Vara uus finantsjuht Aare Tammemäe, Arco Vara Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Kaido Kangur, ehitusgrupi juht Ahto Altjõe ja Arco Vara Saare Kinnistute juhatuse liige Urmas Lind jne.

1 034 248 aktsiat (ligikaudu 2,6%) jaotati jaeinvestoritele avaliku pakkumise raames Eestis ja Lätis. Avalikus pakkumises osales kokku 1834 jaeinvestorit. Kogu jaeinvestoritele jaotatavast aktsiapakist 148 601 aktsiat jaotati Arco Vara töötajatele ja juhtkonnaliikmetele. 1 519 000 aktsiat (ligikaudu 3,8%) müüdi juhtkonna motivatsiooniprogrammi raames.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785