46 Arco Vara töötajat märkisid aktsiaid

Täna esimest päeva kauplemisel olevaid Arco
Vara aktsiaid on kokku märkinud 46 Arco Vara töötajat.

Väärtpaberi keskregistri nimekirjast selgub, et eraisikuna on kõige rohkem aktsiaid Viljar Arakasel(387 500 aktsiat), järgnevad teenindusgrupi juht Ivar Siimar(187 000 aktsiat) ning arendusgrupi juht Veiko Pedosk(115 500 aktsiat).

Aktsiaid olid märkinud veel mitmed Arco Vara juhid, nagu Arco Vara uus finantsjuht Aare Tammemäe, Arco Vara Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Kaido Kangur, ehitusgrupi juht Ahto Altjõe ja Arco Vara Saare Kinnistute juhatuse liige Urmas Lind jne.

1 034 248 aktsiat (ligikaudu 2,6%) jaotati jaeinvestoritele avaliku pakkumise raames Eestis ja Lätis. Avalikus pakkumises osales kokku 1834 jaeinvestorit. Kogu jaeinvestoritele jaotatavast aktsiapakist 148 601 aktsiat jaotati Arco Vara töötajatele ja juhtkonnaliikmetele. 1 519 000 aktsiat (ligikaudu 3,8%) müüdi juhtkonna motivatsiooniprogrammi raames.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed