13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljoniga saab pisikese või remontimata korteri

Atesteeritud kinnisvaramaakler Mari Kopso kirjutas Linnalehes, et internetiportaalides ringi vaadates võib praeguste hindade juures hästi otsides mingi väikse eluaseme Tallinnassiiski leida.

Kinnisvara portaalid city24. ja kv.ee pakuvad miljoni krooni omanikule erinevaid kortereid. Enamik pakutavast asub südalinna ümbruses 30-ndatel ehitatud puitmajades.

"Remonti vajavaid või osaliselt renoveeritud kortereid on rohkem müügis kui niiöelda valmis kortereid," tõdeb Kopso. Samuti pakutakse miljoni krooniga väga väikseid 19-30 ruutmeetri suuruse üldpinnaga remonditud kortereid.

Pelgulinnas ja Kalamajas on korterivalik suurem. Valdav osa renoveeritud korteritest asub palkmajades, kuid üsna hea hinnga pakkumisi võib leida ka kivimaja korterite hulgast.

Südalinnas on miljonikrooniseid ühe- ja kahetoalisi kortereid vähe. Kapitaalremonti vajavaid kortereid müüakse 760 000 ja 800 000 krooniga, kuid neile tuleb muidu odavale ostuhinnale juurde arvestada remondiraha ja tööaeg.

"Seega pole Tallinna südalinnas miljoniga midagi eriti pealehakata, samas leiab suhteliseld häid pakkumisi nii Kadriorus, Kalamajas, Pelgulinnas kui ka mujal kesklinna lähiümbruses," tõdes maakler.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785