13. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänassilma tehnopargis läks müüki kinnistu alghinnaga 100 miljoni krooni

1Partner Kinnisvara pani Tallinna külje all Tänassilma tehnopargis müüki kinnistu alghinnaga 100 miljonit krooni.

Saku vallas asuva 93 000-ruutmeetrise kinnistu ehitusalane pind on 41 400 ruutmeetrit ning sinna on võimalik ehitada kolm kuni kolmekorruselist hoonet. Lisaks on kinnistul detailplaneeringus ette nähtud 225 parkimiskohta, teatas ettevõte.

1Partner Kinnisvara turundusjuht Ragnar Everest ütles, et tegemist on viimase müügis oleva kinnistuga tehnopargi maa-alal.

Müügis olev kinnistu Tänassilma tehnopargis on logistiliselt sobiv laomajanduse ja ökoloogiliselt vähenõudliku tootmise arendamiseks. "Jälgides ümbruskonna ajalugu, võib eeldada, et üsna tõenäoliselt antakse ka luba kinnistu tükeldamiseks," prognoosis Everest.

Pärnu maantee äärde on viimase kahe aasta jooksul kolinud mitmeid tuntud ettevõtteid eesotsas Laagri Maksimarketi, Tamro Eesti, Iveco, Helvar Merca, Thomeko Eesti, DFDS Transpordi ja Neiseriga. "Piirkonna perspektiiv on viimasel kahel aastal kasvanud kordades," märkis Everest.

1Partner Kinnisvara on kodumaisel kapitalil põhinev kinnisvarafirma, mis asutati 2004. aastal. 1Partner Kinnisvara ettevõtted tegutsevad ühise kaubamärgi all ning kuuluvad ühte kinnisvaragruppi.

1Partner Kinnisvara põhiteenused on vahendus, hindamine ning investeeringute juhtimine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785