4. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu plaanib müüa mudaravila hoonestusõiguse

Kuigi Pärnut valitsevate erakondade koostööleppes lubatakse mudaravila jätta kultuuri ja tervise teenistusse, on linna selle aasta eelarvesse planeeritud 40 miljonit krooni kinnistu hoonestusõiguse müügist, kirjutas Pärnu Postimees.

"On kehtiv planeering ja muinsuskaitse eritingimused, millest lähtub, et uut planeeringut algatada pole mõtet," selgitas abilinnapea Mart Alliku linnavalitsuse kavatsusi.

Küsimusele, mis Pärnu ühest sümbolist siis ikkagi saab, vastas abilinnapea Raul Sarandi, et see sõltub arendajale seatavatest kohustustest.

Mudaravila muudab investorite jaoks ahvatlevaks võimalus ehitada praegusest hoonest mere poole suuremahuline juurdeehitus.

Paar aastat tagasi sooviti mudaravilale seitsmekorruselist juurdeehitust rajada. Et Pärnu üht sümbolitest maha ei müüdaks, kirjutati koalitsioonileppesse lubadus, et mudaravila jääb kultuuri ja tervise kasutusse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785