Autor: TENAX PANEL • 7. juuni 2023

TENAX avab uue paneelide tootmise tehase

TENAX PANEL, mis on üks suuremaid sandwich-paneelide tootjaid Baltikumis, ehitab Lätis Dobeles olemasoleva tootmishoone kõrvale uut tootmishoonet.
default

Praegu ekspordib ettevõte suurema osa oma toodangust (80%), millest pool eksporditavast mahust müüakse otse Skandinaavia turgudele, kus pööratakse erilist tähelepanu jätkusuutlikkuse kriteeriumide rakendamisele. "Tenax" sandwich-paneelid on ka hästi tuntud Eesti turul, kus materjale tarniti esimestele objektidele juba 2005. aastal.

TENAX PANEL tehases toodetakse ja tarnitakse vastavalt kliendi tellimustele PIR- ja MW-täidisega sandwich-paneele, samas tagatakse kliendile inseneri- ja projekteerimistugi, ning kalkuleeritakse komplektne montaažikomplekt. Sandwich-paneele tarnitakse koos kõigi vajalike montaažimaterjalidega.

Sel sügisel avatakse uus tootmisüksus, mis pakub:

- Sandwich-paneelid renoveerimisprojektidele (metallkate ainult ühel küljel);

- Ökopaneelide tootmine, kasutades tootmises taaskasutatavaid materjale.

- Uut tüüpi pinnaprofileering, mis annab võimaluse kombineerida erinevaid profileerimisi ühel paneelil;

- Sandwich-paneelid pikkusega kuni 18 meetrit;

- Sandwich-paneelide tootmine, kasutades mõlemal küljel roostevaba terast või alumiiniumi.

Uue tehase avamisega suudab TENAX PANEL tagada lühikesed tarneajad, tarnides tooted 2-4 nädala jooksul, säilitades hetkel pakutava paneelivaliku.

default

„TENAXi eesmärk on olla liider mitte ainult oma ärivaldkonnas, vaid ka muutuste tegija ehitusvaldkonnas tervikuna. Oleme kasutusele võtnud keskkonnatoote deklaratsiooni sertifikaadi, mis võimaldab toota sandwich-paneele kõrgeimate jätkusuutlikkuse standardite järgi. Seetõttu hindavad meie kliendid kõrgelt ka seda, et valmistatud tooted võimaldavad ehitada hooneid, mis vastavad mitte ainult kõrgeimatele ehitusnõuetele, vaid ka jätkusuutlikkuse nõuetele," rääkis ettevõtte juhatuse liige Roberts Kurma.

default

Tenax group, SIA "TENAX" asutati 1991. aastal. Ettevõtete gruppi kuuluvad SIA "TENAX", SIA "TENAX PANEL", SIA "TENAPORS" ja SIA "TENAX INSTALL", mis annab tööd kokku 180 töötajale. SIA "TENAPORS" tegeleb soojusisolatsioonimaterjalide tootmisega, SIA "TENAX PANEL" sandwich-paneelide tootmisega, SIA "TENAX INSTALL" aga projektijuhtimise ja montaažiga, SIA "TENAX" aga rendib ja arendab oma kinnisvara, pakub tuge grupi ettevõtete toimimises ja arengus. Vaata ka tenaxpanel.lv/ee

Lisaks eelpool mainitud täiustatud toodetele on arengukavas igal aastal uute toodete kasutuselevõtt.

Infot TENAX PANEL toodete kohta saate meie esindajatelt Eestis: Indrek Meri, tel 5137315, [email protected] ja Jan Mölder, tel 53468333, [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785