Autorid: Kristjan Kurg, Laura Saks • 31. mai 2024

Uued renoveerimistoetuse reeglid võiksid Tallinna rohkem raha tuua

Foto: Raul_Mee
Renoveerimistoetus ei saa nüüd Tallinnast ja Tartust täitsa mööda minna, rääkis renoveerimisfirma Balti Vara Ehituse juhatuse liige Kristjan Soomets.

Kui vaadata eelmist toetusvooru, siis sai Tallinnas kolm-neli maja toetust, Tartus oli neid alla kümne. Teised piirkonnad said oluliselt rohkem. Soometsa sõnul tuleb kindlasti regionaalpoliitikat teha ja elu maapiirkondades elavdada ning mitte lasta välja surra, aga praegu on tegemist olnud ikkagi ebamõistlikult väikse proportsiooniga Tallinna-Tartu suunal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785