Autor: Neeme Korv • 8. juuni 2023

ETS NORD: õpetame töötajaid ümber, aga ei koonda

Oleme praegu keskendunud sellele, et oma töötajaid rotatsiooni korras ümber õpetada teistele töökohtadele, mis on tõhusamad, rääkis ventilatsioonimaterjalide tootja ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie.
ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie ütles, et ettevõtjad peavad kasvavate kuludega toime tulema või vastasel juhul midagi oma äritegevuses muutma.
Foto: Erakogu

Hiie märkis, et koondada pole neil praegu plaanis. "Eks see suvi tuleb raske. On teatud tooterühmad, kus on tulnud kokku tõmmata," tõdes ta ja lisas, et kogu tööstussektor on äraootaval seisukohal, Skandinaavias on ehitusturu langus, sest turg on seal tublisti üle kuumenenud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785