Autor: Lauri Leet, kaasautor • 27. juuni 2019

Mõnel ehituse erialal valitseb õppijate täielik põud

Tallinna Tehnikaülikooli ehitus- ja arhitektuuriinstituudi juhataja, professor Jarek Kurnitski.
Foto: Raul Mee
Saates "Eetris on ehitusuudised" käib seekord jutt ehitusharidusest ja ehitusinseneride järelkasvust.

Uurime, millistel ehituserialadel on õppida soovijaid piisavalt ning kus valitseb põud. Külas on Tallinna Tehnikaülikooli ehitus- ja arhitektuuriinstituudi juhataja, professor Jarek Kurnitski ning Tallinna Tehnikakõrgkooli ehitusinstituudi professor Martti Kiisa.

Saatejuht on Lauri Leet.

Kuulake saadet siit:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785