Autor: Jaan Martin Raik • 8. veebruar 2024

Nordeconi müügitulu kahanes eelmisel aastal

Viimases kvartalis teenis Nordecon aktsionäridele puhaskasumit.
Foto: Liis Treimann
Ehituskontserni Nordecon eelmise aasta müügitulu vähenes 14% ja ulatus kokku 278,4 miljoni euroni.

Neljandas kvartalis ulatus Nordeconi müügitulu 78 miljoni euroni, mida on 7% vähem kui aasta varem samal ajal. Müügitulu vähenemine on börsifirma sõnul ootuspärane ning on tingitud ehitusmahu langusest turul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785