Autor: Ehitusuudised • 6. veebruar 2024

Eestlaste rajatud lasteaed Ukrainas avas laienduse

Eesti toetusel ehitatud Ovrutši lasteaed Ukrainas avas uue korpuse, kus on neli rühmaruumi 80 lapsele. Eesti lasteaed annab kokku 160 Ovrutši lapsele võimaluse alustada haridusteed turvalises ja inspireerivas keskkonnas.
Eestlaste rajatud lasteaed Ukrainas.
Foto: ESTDEV

“Ukraina riigi ja laste toetamine on vähim, mida teha saame ja seetõttu on oluline, et saadaksime ka meie partneritele signaali: tugev ja kaitstud Ukraina on tugev ja kaitstud Euroopa,” ütles avamisel osalenud Eesti sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785